Sort Haglöfs Rugged II Mountain Pant Herre Bukser,haglöfs rygsæk tight,København

DKK2,016.27  DKK1,008.17Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00614
  • 5152 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Velum Pant Herre Bukser,haglöfs shorts,outlet København
  • Sort Haglöfs Velum II Skalbukser Herre Bukser,haglöfs outlet,oprindelige udformning af designere
  • Sort Haglöfs Rugged II Mountain Pant Herre Bukser,haglöfs rygsæk tight,København
  • Himmelblå Haglöfs L.I.M III Pant Herre Bukser,haglöfs rygsæk large,billigere
  • Sort Haglöfs L.I.M PROOF Pant Herre Bukser,haglöfs tilbud,hurtig og gratis forsendelse

Vælg venligst:Antal

Sort Haglöfs Rugged II Mountain Pant Herre Bukser,haglöfs rygsæk tight,København_checkout
haglöfs zensor Haglöfs Herre Bukser , Sort Haglöfs Rugged II Mountain Pant Herre Bukser,haglöfs rygsæk tight,København haglöfs bukser zip off,bedste

Trekkingbukser i ekstra kraftig metervare, ekstra slidstyrke, masser af stretch, lækre tekniske detaljer, designer af Haglöfs til ekstra aktive mennesker.

For varme til højsommer trekking - de øvrige 11 måneder har du et par super lækre tourbukser, med alle de lækre detaljer vi elsker Haglöfs bukser for.
Set nedenfra er de forstærkede ved anklerne, så de ikke slides så hurtigt der hvor bukserne mødes. En lille metalkrog der er gemt godt væk, kan hægtes i snørebåndet, så bukser bliver siddende hvor de skal. Krogen er syet tilpas godt ind, til at den ikke generer det fjerneste, hvis du skal bruge bukserne uden krogen.
Knæene er ligeledes forstærket og syet i en metervare med ekstra stretch, så selv krævende stigninger i bjergene ikke generes af de høje knæløft. Derudover har bukserne på knæene og bagen et imponerende vandsøjletryk på 15.000 mm.
En særlig detaljer har fundet vej til denne mountain-version af Haglöfs trekkingbukser. Det er en udluftnings-lynlås der sidder i siden af knæet, så det er til at komme af med varmen, hvis der bliver for meget af den.
Lårlommerne er som udgangspunkt flade, men stadig med mulighed for at have et par hansker eller ligende der, idet der på skrå er en fold, der giver ekstra volume, hvis der er behov for det.

Et par trekkingbukser i sværvægtsklassen, der nok skal give rigtigt mange gode timer i skoven, på fjeldet eller måske i en kano på en dansk å.

Bukserne er syet i 95 % Polyamid / 5 % Elastane og vaskes ved 40 grader.


Copyright © 2018 www.carolinacelnik.com. Powered by carolinacelnik.com